2015. május 3., vasárnap

Mindenkinek szeme tükréből e szó ugyanaz...

Anya...semmihez sem fogható szó ez. Minden ember szívében e szó hallatára gyönyörű és nemes érzések kezdenek keringeni: önzetlen szeretet, segítség, biztonság, kedvesség, végtelen odaadás, tanulás, boldogság... s még annyi, de annyi kedves szó. Hogy lehetne meghálálni, megköszönni ezt a sok önzetlenül adott szép, kedves dolgot?
S a hétköznapokban, ha nem is mondjuk el mindennap, de mindnyájan hálásak vagyunk, az egyetlen, szeretett édesanyánknak, de ilyenkor ezen az áldott napon a Földön, a világon mindenhol könny csordul ki szemünkből, s elmondjuk, hogy mennyire nagyon, de nagyon köszönjük. Ám igazából, az év mindennapján ez az érzés tölt el minket e áldott szó hallatán... anya.  S sokkal többet ér, ha nem csak e napon mondjuk el hálánkat, hanem mindennap valami apró örömöt okozunk.
Bár mondhatnám többször is, bár néha lehetnék figyelmesebb kicsit, de tudd, hogy nincs az a szófordulat, nincs az a tárgy, nincsen semmi, amivel elmondhatnám, leírhatnám, hogy mennyire szeretlek Téged, s köszönök mindent Néked!
Mert ajándék nekem  az, hogy vagy, s ennél nem is lehet többet kívánnom!

Az én anyák napi ajándékom:






A képeslap quilling technikával készült.



És a végére egy idézet:

"Egy anya szeretete olyan, mint egy kör. Nincs kezdete és nincs vége. Állandóan körbejár és mindenkit megérint, aki kapcsolatba kerül vele. Elborít, mint a reggeli pára, melegít, mint a déli nap és úgy takar be, mint a csillagos éj."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése