2017. január 23., hétfő

Elköszönök

2013-ban írtam először eme kis blogra, most 2017-et írunk, bizony így szalad az idő, négy év telt azóta. S az idő, ahogy telt és telt...én kislányból már egészen felcseperedtem. Végig kísérte a blog ezt a csodás, bár nem épp könnyűnek mondható utazást, amit megtettem az évek során. S közben megannyi dolgot tanított nekem az, hogy mindig leírtam gondolataim, megosztottam alkotásaim, sok-sok képet kattintottam el, míg elkészült a legmegfelelőbb, s sok milliószor írtam át a bejegyzéseket, míg végül elérték végleges formájukat. S annyi öröm teli pillanatom van e képek, s szavak mögött...
S köszönöm, minden kedves olvasómnak, hogy be-be pillantottak hozzám, s remélem örömüket lelték szerény írásaimban, munkáimban.
S köszönöm magamnak, hogy mindig rászántam az időt, s most itt marad nekem maradandón ez a blog, s talán majd sok-sok év múlva, mikor majd egyszer elolvasgatom, még értékesebbnek fogom gondolni.
S legfőképp köszönöm a családomnak, barátaimnak, hogy a legnagyobb dolgot adták: ihletet, emlékeket.

Minden embernek vannak szenvedélyei...az én szívembe a blogírás lopta be magát. Varázslatos érzésnek gondolom, hogy ez egy olyan eszköz, amivel az ember bárkivel megoszthatja gondolatait, véleményét, s amire talán minden ember vágyik...maradandót alkosson. S ezt a maradandó alkotást mindenki másban látja, ki festésben, ki írásban, ki blogolásban, ki barkácsolásban, ki tudományokban... Mindannyian vágyunk arra, hogy kerüljön ki valami a kezünk közül, valami, ami másokhoz is eljuthat, ami másokban érzéséket, gondolatokat formál. Nagy szó ez...maradandó alkotása. Lehet egyáltalán bármi is maradandó? Talán örökké nem létezik semmi sem, de minden, amit készítünk, alkotunk, feltalálunk az érték, az kincs. S a kincsekre vigyázni kell.

Épp ezért nem szeretném végleg feladni a blogírás iránt érzett szenvedélyemet, csupán a "Hobby Kata" korszak zárul most le. S, ahogy ez lenni szokott, a befejezések új kezdetet is jelentenek. A kezdetek reményt, lehetőségeket s izgatottságot rejtenek magukban. S emiatt igazán várom a következő blog kezdetét.

 Új blogom: https://kata-lekta.blogspot.hu/1 megjegyzés:

  1. Örülök,hogy nem végleg köszöntél el!!!!Meglátogatlak az új kezdetben.:)

    VálaszTörlés