2013. június 2., vasárnap

Kert, vizsga

Még régebben feltettem képet a palántákról, nos azóta ki lettek ültetve, és sokat nőttek. Idén már ettünk a saját hagymánkból. :)
Látható bab, paradicsom, paprika, hagyma, uborka stb.


 És pár kép a kertünkről:






A héten szerdán vizsgáztam zongorából. Kellett vizsgalapot is készíteni, úgy, hogy gondoltam felteszem. A vizsga jól sikerült. :) Habár nagyon izgultam.
Zongorát hat éve tanulok, de voltam előképzőn így most ötödikes vagyok és jövőre teszem le az alapvizsgát.









8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a kert, igazán büszke lehetsz rá. Viszont ezeket a betűket nagyon nehéz olvasni ám!
    És gratulálok a vizsgához is. A D-moll Toccata és Fuga is megy?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyenlőre azt még nem tanultam, de majd megszeretném :). Most tanulok egy gyönyörű szonatinát, de egyenlőre a videó felrakással még hadilábon állok. Igen, ez a betűtípus szerintem is jobb, de a "V" - betűt elég furcsán írja. :)

      Törlés
    2. Valóban, először Y-nak néztem, és még írni is akartam, hogy úgy néz ki, mint egy vízkereső varázságas, Akkor vettem észre, hogy ez V betű, V mint Vizuálisan Vitatott :)
      A zongorázásért irigyellek :)

      Törlés
    3. Itt egy új betűtípus, szerintem ez a legjobb, az eddigiek közül. :)

      Törlés
    4. Akartam is kérdezni, hogy miként variálod ezeket a betűtípusokat. Alapból 6-7 van csak, és azok elég szabvány karakterek. A HTML forrás szerkeszted?

      Törlés
    5. Elnézést, hogy ilyen későn válaszolok, de most volt a nagy "év végi hajrá", ráadásul 7.-es vagyok és a jegyek a számítanak a felvételinél.
      Nos, ha be tetszett lépni, ott bal oldat vannak különböző nevek, a sablonra kell rákattintani és utána a előjön egy kép "aktuális blog néven" alatta rá kell kattintani a személyre szabásra. Ez után előjön a blogunk egy külön lapon. Fölül lesz egy szürke sáv abba a "speciális"- ra kell rámenni és ott lehet a betűtípusokat választani. Ha minden ki van választva akkor rá kell kattintani " alkalmazás a blogon" és már kész is van! Ha nem érthető valami, akkor nyugodtan kérdezzen.

      Törlés
    6. Köszönöm, ki fogom próbálni. Jó a zenedoboz!

      Törlés
  2. Igen, így már sokkal jobb :)

    VálaszTörlés